Persillerodsuppe med karryæblecreme og ristet bacom
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Persilleroden renses, skæres i stykker og koges i vandet, til den er godt mør.
Vand og persillerod blendes til en jævn puré, som hældes tilbage i gryden.
Fløden tilsættes, og der smages til med salt og peber. Der kan eventuelt spædes op med lidt ekstra vand, men puréen skal være tyk.
Baconternene ristes gyldne i lidt olie.
Creme fraichen hældes i en skål, og groftrevet æble tilsættes.
Blommerne tages forsigtigt ud af de hårdkogte æg.
Hviden hakkes og tilsættes.
Æggeblommerne rives og gemmes til pynt.
Cremen smages til med karry, salt og peber.
Suppen serveres eventuelt portionsanrettes med en skefuld karryæblecreme, drysset med lidt ristede bacontern, hakket persille og reven æggeblomme.
Hvis suppen ikke serveres i portioner, serveres tilbehøret i skåle.
|
|
Opskriften er vist 11826 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer marie - 2008-01-18 13:07:04 Den smager bare super godt! lars - 2005-01-01 01:01:01 har nu prøvet den et par gange - med succes den bli´r bedre for hver gang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne