Persillerodspuré
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand i kog i en stor gryde.
Skræl persillerødderne og skær dem i tern (ca. 2 x 2 cm). Kom dem i gryden sammen med citronsaft, og kog ved svag varme og under låg i ca. 15 min., eller til de er møre. Vend persillen i det kogende vand.
Tag 1 dl af kogevandet fra, og hæld grønsagerne til afdrypning i et stort dørslag.
Kog imens piskefløden ved jævn varme i ca. 12 min., eller til der er ca. 4 dl tilbage.
Tilsæt smørret og lad det smelte.
Hak - ad flere gange - grønsagerne og flødeblandingen i en foodprocessor ved højeste hastighed i ca. 3 min., eller til puréen er glat.
Kom persillerodspuréen tilbage i gryden, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilsæt evt. lidt af kogevandet hvis puréen er for tyk.
Serveres varm i skåle. |
|
Opskriften er vist 17288 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne