Blomkålssuppe med persillerødder

Blomkålssuppe med persillerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lilleblomkål
2 skrællede persillerødder
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog blomkålen i en rummelig gryde sammen med den ene persillerod. Når begge dele er kogt helt møre, hældes vandet fra (gem evt. lidt til senere) og grøntsagerne piskes sammen i gryden. Tilsæt fløde og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt evt. lidt vand og krydr med salt og peber. Server suppen med den anden persillerod, der er skåret i tynde strimler og bagt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 28155 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-29 23:17:53
Suppen smagte tip top. Vi lod en del klumper blive i, så der var lidt til den søde tand. Men udover det, intet at sætte en klam finger på.