Blomkålssuppe med persillerødder
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
|
|
Kog blomkålen i en rummelig gryde sammen med den ene persillerod. Når begge dele er kogt helt møre, hældes vandet fra (gem evt. lidt til senere) og grøntsagerne piskes sammen i gryden. Tilsæt fløde og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt evt. lidt vand og krydr med salt og peber. Server suppen med den anden persillerod, der er skåret i tynde strimler og bagt i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 28155 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Dalif - 2008-12-29 23:17:53 Suppen smagte tip top. Vi lod en del klumper blive i, så der var lidt til den søde tand. Men udover det, intet at sætte en klam finger på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne