Salat med persillerod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Persillerødder renses og skæres i tynde skiver eller tændstikagtige stænger. Bladselleri skæres i mindre bidder og druerne halveres og befries for kerner. Appelsinen deles i både og evt. mindre stykker.
Alle dele vendes forsigtigt sammen. Dressingen røres sammen og hældes over.
|
|
Opskriften er vist 13721 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne