Persillerodssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Rens persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Snit ligeledes løg og æbler tyndt.
Svits alle 3 dele i smør og hæld bouillonen over.
Lad suppen småkoge i ca. l/2 time før fløde og krydderier kommes i.
Tilsæt hakket persillerodstop de sidste par minutter, før suppen tages af varmen.
|
|
Opskriften er vist 22656 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Benni - 2011-11-30 14:06:12 Den er rigtig god, har lavet den en del gange efterhånden men pas på med æblerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne