Citronbagte persillerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl persillerødderne. Skær dem på langs i stave på ca. 1 x 1 x 5 cm. Vend med citronsaft, citronskal, olivenolie, hvidløg og timian. Smag til med sukker, salt og peber. Kom persillerødderne i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og bag dem sprød-møre (35-40 min.). Lad dem gerne få lidt farve. Vend dem rundt et par gange under bagningen. Lad rødderne køle af.
Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucolaen. Tilsæt de afkølede persillerødder. Smag til med citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 22745 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer 19 årig - 2015-12-27 18:54:18 Marie, kan du være kommet til at bruge peberrod? de er stærke (meget!), men det er persillerødder altså ikke :) Anette - 2013-01-23 22:22:01 fantastisk lækkert og nem at tilberede. Persillerødderne sammen med citron giver en dejlig frisk og lidt syrlig smag. Maria - 2008-02-18 09:36:08 En let ret at lave, men persillerødderne er uspiselige, de er alt, alt for stærke, jeg tror i stedet man burde skifte persillerødderne ud med selleri, tilbehøret er lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne