Citronbagte persillerødder

Citronbagte persillerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Citronbagte persillerødder, billede 4 Citronbagte persillerødder, billede 1 Citronbagte persillerødder, billede 2 Citronbagte persillerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 stk.persillerødder
0.5 spsk.revet citronskal
0.5 citron saft heraf
1 spsk.sukker
0.5 dl.olivenolie
1 fedhvidløg, hakket
5 kvistefrisk timian
 Havsalt
 Peber fra kværn
 
150 g.soltørrede tomater
1 spsk.kapers
100 g.Rucolasalat
1 håndfuld bredbladet persille
 
Opskrift:
Skræl persillerødderne. Skær dem på langs i stave på ca. 1 x 1 x 5 cm. Vend med citronsaft, citronskal, olivenolie, hvidløg og timian. Smag til med sukker, salt og peber. Kom persillerødderne i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og bag dem sprød-møre (35-40 min.). Lad dem gerne få lidt farve. Vend dem rundt et par gange under bagningen. Lad rødderne køle af. Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucolaen. Tilsæt de afkølede persillerødder. Smag til med citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 22742 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-27 18:54:18
Marie, kan du være kommet til at bruge peberrod? de er stærke (meget!), men det er persillerødder altså ikke :)

  -   2013-01-23 22:22:01
fantastisk lækkert og nem at tilberede. Persillerødderne sammen med citron giver en dejlig frisk og lidt syrlig smag.

  -   2008-02-18 09:36:08
En let ret at lave, men persillerødderne er uspiselige, de er alt, alt for stærke, jeg tror i stedet man burde skifte persillerødderne ud med selleri, tilbehøret er lækkert.