Oksekød med chili
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Indsendt : Red : |
|
|
Kør chili, løg og hvidløg til en næsten line puré i foodprocessoren/blenderen.
Varm 2 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Steg kødet, til det er pænt brunet (del skal muligvis gøres i flere omgange) og stil det til side.
Kom den sidste skefuld olie i panden og lynsteg chilipastaen ved moderat varme i 4 minutter, til det er gyldenbrunt. Kom oksekød, østerssauce, fiskesauce, vand og rød peber i panden og steg det i yderligere 2 minutter, til kødet et stegt. Server retten drysset med hakket koriander. |
|
Opskriften er vist 23970 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2010-10-09 07:12:23 Ville man ikke også kunne kalde denne ret for chili con carne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne