Oksekød med chili

Oksekød med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 udkernede, røde chili
1 løgi kvarter
3 fedhvidløg uden skal
3 spsk.olie
500 g.tykstegsfilet i tynde skiver
1 spsk.østerssauce
2 spsk.fishsauce
4 spsk.vand
1 udkernet, rød peberfrugt i skiver
2 spsk.hakket, frisk koriander
Opskrift:
Kør chili, løg og hvidløg til en næsten line puré i foodprocessoren/blenderen. Varm 2 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Steg kødet, til det er pænt brunet (del skal muligvis gøres i flere omgange) og stil det til side.

Kom den sidste skefuld olie i panden og lynsteg chilipastaen ved moderat varme i 4 minutter, til det er gyldenbrunt.

Kom oksekød, østerssauce, fiskesauce, vand og rød peber i panden og steg det i yderligere 2 minutter, til kødet et stegt.

Server retten drysset med hakket koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 24065 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-09 07:12:23
Ville man ikke også kunne kalde denne ret for chili con carne?