Persillerodssuppe med marinerede hvidløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler og grønsager koges møre og blendes.
Suppe, fløde og krydderier tilsættes.
Ved servering lægges et par hvidløgsfed i hver portion.
Suppe drysses med persille og serveres med brød til.
|
|
Opskriften er vist 11411 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne