Eggs Benedict
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Del de fire muffins over i to, rist og smør dem. Fordel dem på 4 tallerkner og hold dem varme.
Rist kødet let på panden. Fyld en gryde med vand, tilsæt eddike og bring det i kog. Lad æggene glide langsomt ned i vandet, ét for ét, og pochér dem i 3 minutter. Anbring i mellemtiden en skive hamburgerryg på hver muffin halvdel. Når æggene er færdige, tages de op af vandet med en hulske og dryppes helt tørre og anbringes på muffins og kød. Hollandaisesaucen hældes over, og salt, peber og cayennepeber drysses over. Retten serveres så varm som muligt. Tips: Hollandaisesaucen beskrives nedenfor, men det anbefales, at mindre erfarne kokke bruger en dåse færdiglavet sauce, eventuelt tilsat en æggeblomme, der gør smagen mere fyldig. Det gør heller ikke saucen ringere, hvis man tilsætter 1-2 spsk. hvidvin. De 4 engelske muffins kan erstattes med 8 skiver fransk- eller formbrød. Æg til pochering bør være så friske som muligt. |
|
Opskriften er vist 43826 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne