Muslimsk oksekøds-curry

Muslimsk oksekøds-curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olie
2 spsk.muslimsk karrypasta
1 kg.tykstegsfilet i store tern
3 små løg i kvarter
2 spsk.sammenpresset, brun farin
7.5 dl.kokosmælk
1 spsk.fishsauce
1 spsk.tamarind sauce
2 skrællede kartofler i store tern
100 g.jordnødder
Opskrift:
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt karrypastaen og steg det i 1 minut. Rør oksekød, løg, kokosmælk, brun farin, fiskesauce og tamarindsauce i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 20 minutter.

Tilsæt kartofler og jordnødder og kog videre i yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er færdige, og oksekødet er mørt.

Server retten med dampkogte, langkornede ris





karakterer:
Opskriften er vist 16330 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-22 13:47:07
Hvad er det der gør karrypastaen muslimsk?

  -   2007-05-24 19:21:08
Så kan man jo ikke ligefrem kalde det ´´muslimsk´´ :-/

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager også godt med svinemørbrad i stedet for tykstegsfilet!