Fyldt bladselleri

Fyldt bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Bladselleri

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
4 stilkebladselleri renset og skåret i 2½ " store stykker
 
0.5 koppaté efter eget valg
 
Opskrift:
Fyld hver selleri stykke med paté, og drys med finthakkede grønne urter, rød peber, forårsløg, hamp frø eller en kombination. Servér!

Der bliver ca. 20 fyldte selleri stykker. Denne opskrift er den letteste i verden og altid populær.

Tips:

Variationer:
Brug 4-5 friske belgiske eller franske endive blade ( dem uden krøller der ligner en cigar) istedet for selleri.





karakterer:
Opskriften er vist 23104 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-04 18:06:25
Altså, hvis man skræller de sejge tråde af sellerien, som de gør det i Italien, fylder sellerien med fed gorgonzola, så får man en himmerigsmundfuld,