Kalveleverpostej

Kalveleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalveleverpostej, billede 4 Kalveleverpostej, billede 1 Kalveleverpostej, billede 2 Kalveleverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalvelever
1 løg
2 ansjoser
2 fedhvidløg
1 syrligt æble
120 g.hvedemel
1 æg
5 dl.mælk
250 g.smør
2-3 tsk.salt
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.allehånde
 
Opskrift:
Hak lever, løg, ansjoser, hvidløg og æble i foodprocessor.

Pisk melet ud i kold mælk og bring det i kog. Smelt smørret i den varme jævning.

Rør leverblandingen, æg, salt, peber og allehånde i.

Hæld massen i forme og bag den i ca. 1 time ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 51035 gange,
og udskrevet 1798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-01 19:09:46
Skal der ikke spæk i????

  -   2011-09-19 10:02:27
Den er virkelig god. Lavede 18 bakker og spiste de 3 med det samme. Smagen af kalkvelever slå ikke igennem

  -   2011-07-05 23:07:27
FANTASTISK leverpostej.. Brugte kun det halve smør, men den smager altså stadig SKØNT..

  -   2009-11-22 19:05:53
Ja! Det er en rigtig god opskrift. Jeg fulgte den slavisk, men brugte dog flydende BECEL margarine i stedet for smør. Dette har bestemt ikke forringet resultatet. Leverpostejen er lækker og den er ikke- og bliver ikke tør. Kan anbefales. Jeg har valgt at fryse postejerne ned ubagte og bager dem hen af vejen.

  -   2009-06-24 20:54:09
F..., det er en god opskrift. Jeg købte en hel kvielever, men brugte ca. 3 kg og knap et kilo svinespæk. Jeg elsker ikke allehånde og ansjoser, så de blev heller ikke brugt. Derimod kom der en ekstra blomme, 2 ekstra fed hvidløg og ekstra løg i pr. 500 gram. Til sidst 3 skiver bacon pr. bakke (ca. 500 gram) ovenpå for at give lidt røgsmag, når de skal laves i ovnen. Alle synes at elske den - frokostbordet er altid tømt for leverpostej ;-)

  -   2008-01-13 13:28:34
er dene leverpostej ligesom dem i butikerne? :))