Kalveleverpostej
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever, løg, ansjoser, hvidløg og æble i foodprocessor.
Pisk melet ud i kold mælk og bring det i kog. Smelt smørret i den varme jævning. Rør leverblandingen, æg, salt, peber og allehånde i. Hæld massen i forme og bag den i ca. 1 time ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 50671 gange,
og udskrevet 1790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-12-01 19:09:46 Skal der ikke spæk i???? Claus - 2011-09-19 10:02:27 Den er virkelig god. Lavede 18 bakker og spiste de 3 med det samme. Smagen af kalkvelever slå ikke igennem Kamilla - 2011-07-05 23:07:27 FANTASTISK leverpostej.. Brugte kun det halve smør, men den smager altså stadig SKØNT.. Signe Nielsen - 2009-11-22 19:05:53 Ja! Det er en rigtig god opskrift. Jeg fulgte den slavisk, men brugte dog flydende BECEL margarine i stedet for smør. Dette har bestemt ikke forringet resultatet. Leverpostejen er lækker og den er ikke- og bliver ikke tør. Kan anbefales. Jeg har valgt at fryse postejerne ned ubagte og bager dem hen af vejen. Mogens Lauridsen - 2009-06-24 20:54:09 F..., det er en god opskrift. Jeg købte en hel kvielever, men brugte ca. 3 kg og knap et kilo svinespæk. Jeg elsker ikke allehånde og ansjoser, så de blev heller ikke brugt. Derimod kom der en ekstra blomme, 2 ekstra fed hvidløg og ekstra løg i pr. 500 gram. Til sidst 3 skiver bacon pr. bakke (ca. 500 gram) ovenpå for at give lidt røgsmag, når de skal laves i ovnen. Alle synes at elske den - frokostbordet er altid tømt for leverpostej ;-) anonym - 2008-01-13 13:28:34 er dene leverpostej ligesom dem i butikerne? :)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne