Straccetti alla rughetta
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Oksekødet svitses i rigeligt olie. Salt og lidt mel drysses på og simrer i 2-3 min. Rucola skæres i små stykker og blandes med kødet på panden. Hvidvin tilsættes sammen med en kop bouillon. Til sidst kommes en god klat smør i retten.
|
|
Opskriften er vist 13904 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-09 20:43:22 Man kan med fordel tilsætte løgismose bred bånds pasta fra Alsace. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne