Straccetti alla rughetta

Straccetti alla rughetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g. små tynde skiver mørt oksekød (inderlår/tyksteg)
0.5 dl.olivenolie
 salt
200 g.rucolasalat
0.5 glashvidvin
 hvedemel
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Oksekødet svitses i rigeligt olie. Salt og lidt mel drysses på og simrer i 2-3 min. Rucola skæres i små stykker og blandes med kødet på panden. Hvidvin tilsættes sammen med en kop bouillon. Til sidst kommes en god klat smør i retten.





karakterer:
Opskriften er vist 13904 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-09 20:43:22
Man kan med fordel tilsætte løgismose bred bånds pasta fra Alsace.