Roastbeef med forår
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Kog 450 g små, nye kartofler og skær dem i halve, når de er blevet kolde. Riv 250 g kogte, grønne bønner op fra den spidse ende, så de bliver delt i to. Bland kartoflerne med bønnerne, 1 bundt hakkede radiser og 1 bundt forårsløg, der er snittet fint.
Pisk en dressing sammen af 2 spsk grovkornet dijonsennep, 1 spsk lys vineddike, 4 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber og ¼ tsk stødt estragon. Vend den i salaten. Pensl 1 roastbeef med olie. Tril den i 2 spsk urtekrydderi (f.eks. Santa Maria). Brun den så godt i smør på alle sider. Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæmp varmen og steg kødet et kvarters tid på hver side. Tag kødet op og lad det trække endnu et kvarter. Skær roastbeefen i skiver og servér den med krydret mayonnaise og forårssalaten. |
|
Opskriften er vist 21030 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne