Tykstegsfilet med aspargeskartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen (bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225 grader C. alm. ovn. Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt. hvidløg. Bouillon hældes i bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader C. alm. ovn og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60 grader ca. 1 time
Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for. Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce. Aspargeskartoflerne koges og pilles. Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til. |
|
Opskriften er vist 128298 gange,
og udskrevet 2369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne