Safransyltede kinaradiser

Safransyltede kinaradiser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kinaradiser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kinaradiser
2 dl.vand
3 dl.eddike
3 dl.sukker
20 peberkorn
2 laurbær
1 knivspidssafran
0.5 tsk.Gurkemeje
1 kvistdild
 
Opskrift:
Skræl kinaradisen og skær din i tynde skiver. Bring vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbær i kog. Tilsæt safran og gurkemeje og hæld den kogende væske over kinaradiserne. Lad radiserne stå og trække til dagen efter.

Tips:

Serveres som tilbehør, f.eks til hellefisk





karakterer:
Opskriften er vist 15609 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu