Safransyltede kinaradiser
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kinaradiser Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kinaradisen og skær din i tynde skiver. Bring vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbær i kog. Tilsæt safran og gurkemeje og hæld den kogende væske over kinaradiserne.
Lad radiserne stå og trække til dagen efter.
Tips: Serveres som tilbehør, f.eks til hellefisk |
|
Opskriften er vist 15609 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne