Æblesuppe
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne koges i vandet med skrællen på og med kernehuse. Er blot ituskårne. Sies gennem et dørslag. En lille smule kartoffelmel udrøres og kommes i. Æggeblommerne, der er rørt godt med sukkeret, øses op i tallerkenerne. Suppen hældes over.
|
|
Opskriften er vist 22850 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne