Gullash i gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm margarinen op og svits de hakkede løg og det knuste hvidløgsfed, til løgene er klar. Tag gryden fra varmen, og rør paprikaen i.
Tilsæt kødet, der er skåret i ca. 4 cm. store stykker. Kom bouillon, kommen, salt og nymalet peber i. Læg låget på. Retten skal småsnurre i ca. 1 time, til kødet er næsten mørt. Skræl kartoflerne og skær dem i stykker. Tomaterne skoldes, så skindet kan flås af, og kærnerne kan evt. fjernes. Tag indmaden ud af de grønne pebere og skær dem i stykker. Kom de hakkede tomater, pebere, kartofler og merian i gryden. Kog retten yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er møre. Skum evt. overskydende fedt af retten. Sæt gryden på bordet og spis gullaschen af dybe tallerkener. |
|
Opskriften er vist 168927 gange,
og udskrevet 3480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (52 stemmer) |
|
Kommentarer TT - 2013-12-28 17:38:21 Tilsæt en spsk. vin eddike, en halv buillonterning mere, og lidt flere kartofler, og en lillesmule gulerødder. Voila, perfect! -Og så er det jo faktisk GullashSUPPE ;-) Sanne - 2009-01-12 15:36:59 Meget lækkert ret,det var en succes at lave :o) Anonym - 2007-05-21 09:57:26 Jeg syntes dette er en fin, og veltalende gryde. Meget lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne