Hønsefrikase
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt mel og rør sammen
Hæld suppen i under omrøring til sovsen er jævn
Tilsæt grønsagerne og lad sovsen snurre i 5 - 7 min.
Det varme kød fra en kogt høne lægges på et fad, sovsen hældes over og der pyntes med hakket persille
Tips: Serveres med nye kartofler og smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 42105 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Tobias - 2011-10-27 13:19:59 Plantemagarine:(, der skal smør til en ordentlig opbagt sovs... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne