Fyldte skinkesnitzler

Fyldte skinkesnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte skinkesnitzler, billede 4 Fyldte skinkesnitzler, billede 1 Fyldte skinkesnitzler, billede 2 Fyldte skinkesnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skinkeschnitzel
1 bægerhvidløgsost
 Salt
 Peber
 Smør til stegning
 
300 g.broccoli
2-3 spsk.cremefraiche
1 bdt.persille
 
 
Opskrift:
Bank schnitzlerne så tynde som muligt (fx mellem 2 stykker film). Smør et tyndt lag flødeost på hver og fold dem sammen. (Gem resten af osten til pureen.)

Vend schnitzlerne i krydret rasp. Lad dem hvile i 10 min, inden de steges gyldne i smør på panden i ca. 5 min på hver side.

Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i små stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Dryp godt af og purer dem. Vend resten af osten og creme fraichen i og smag til med hakket persille, salt og peber.

Giv tomatsalat til.





karakterer:
Opskriften er vist 88962 gange,
og udskrevet 1444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-31 19:53:14
Kan man bruge blomkål istedet for broccoli?

  -   2010-01-07 17:35:32
Det var rigtig godt, dejlig nemt og billigt. Kan anbefales.....:)

  -   2005-01-01 01:01:01
det var bare godt især broccolien

  -   2005-01-01 01:01:01
Også rigtig god med kalkunschnitzler