Fyldte skinkesnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank schnitzlerne så tynde som muligt (fx mellem 2 stykker film). Smør et tyndt lag flødeost på hver og fold dem sammen. (Gem resten af osten til pureen.)
Vend schnitzlerne i krydret rasp. Lad dem hvile i 10 min, inden de steges gyldne i smør på panden i ca. 5 min på hver side. Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i små stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Dryp godt af og purer dem. Vend resten af osten og creme fraichen i og smag til med hakket persille, salt og peber. Giv tomatsalat til. |
|
Opskriften er vist 88962 gange,
og udskrevet 1444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2016-03-31 19:53:14 Kan man bruge blomkål istedet for broccoli? Laila Engebretsen - 2010-01-07 17:35:32 Det var rigtig godt, dejlig nemt og billigt. Kan anbefales.....:) Jesper Olsen - 2005-01-01 01:01:01 det var bare godt især broccolien Birthe Madsen - 2005-01-01 01:01:01 Også rigtig god med kalkunschnitzler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne