Cumberlandsovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin Indsendt : Red : |
|
|
Hak chalotteløget fint. Skyl appelsinen og citronen godt. Skær ¼ af skallen i smalle strimler. Kom løg og citrusskaller i en gryde sammen med vandet, og kog det et par min, til det er klart. Lad det dryppe godt af i en sigte. Varm portvin og ribsgelé op i en gryde, til geleen er smeltet. Lad det køle af. Pres saften af appelsinen og citronen. Bland den med portvin-ribsgeleen. Tilsæt løg og citrusskaller. Smag til med sennep, ingefær, cayennepeber og salt - bland godt. Hæld saucen i en skål og sæt den i køleskab mindst ½ time.
Tips: Serveres hovedsageligt til kolde vildtretter, men den klæ'r også andre kolde kødretter, fx svinekød. |
|
Opskriften er vist 19132 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne