Indbagt farsbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej :
Smør smuldres i (hvede)melet. Gær og vand røres sammen og tilsættes sammen med grahamsmel og salt. Dejen æltes igennem. Stilles til hævning et lunt sted, ca. 45 minutter. Fars : Raspen udblødes i fløde og vand. De øvrige ingredienser tilsættes, og farsen røres sammen. Dejen slåes ned og udrulles til en plade på ca. 25x40 cm. Dejen flyttes over på bagepapir eller en smurt bageplade. Farsen lægges i en bred stribe midt på dejen. Siderne og enderne foldes ind over, og dejen pensles godt med æg. Drys evt. med sesamfrø. Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Tages ud af ovnen og lad farsbrødet stå ca. 10-15 minutter, så den sætter sig inden den skæres i skiver. Serveres med en fyldig grøn salat. |
|
Opskriften er vist 128494 gange,
og udskrevet 2485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Jan Elkjær - 2010-02-02 12:24:05 Min datter skulle bruge en opskrift på farsbröd, til en opgave i skollen og brugte denne. Fik top karakter. Sofussen - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god. Min datter på 5 år er vild med det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne