Hamburgeryg på Italiensk

Hamburgeryg på Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Hamburgeryg på Italiensk, billede 4 Hamburgeryg på Italiensk, billede 1 Hamburgeryg på Italiensk, billede 2 Hamburgeryg på Italiensk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hamburgerryg, rå
2 spsk.hvedemel
0.25 tsk.peber
2 æg
3 spsk.vand
80 g.parmesanost
30 g.smør eller margarine
1 spsk.olie
 
 Rissalat:
3 dl.løse ris kogte og kolde
1 tomat
0.5 peberfrugter
0.5 avocado
100 g.grønne salatblade
 
 Sennepsdressing:
1 tsk.dijonsennep
1 dl.eddike
3 dl.olie
 
Opskrift:
Skær kødet i 1/2 cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri. Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.

Smør og olie varmes op på en Gastolux pande til det er lysebrunt. Steg skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 63793 gange,
og udskrevet 840 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-04 18:22:33
Lydder lækkert! Godt med ny inspiration!!

  -   2013-05-03 18:00:51
Det var ikke noget for os..

  -   2013-04-12 10:46:33
Den smager bare godt.