Hamburgeryg på Italiensk
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i 1/2 cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri. Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.
Smør og olie varmes op på en Gastolux pande til det er lysebrunt. Steg skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter. |
|
Opskriften er vist 63793 gange,
og udskrevet 840 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-04 18:22:33 Lydder lækkert! Godt med ny inspiration!! anonym - 2013-05-03 18:00:51 Det var ikke noget for os.. Gramm - 2013-04-12 10:46:33 Den smager bare godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne