Gammeldags stegt kylling med skilt sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl persille grundigt.
Tag indmaden ud af kyllingen og rens så indmaden for fedt, årestammer, sener mv.
Krydr kyllingen ind -og udvendigt med salt og peber. Prop persille, lever, hjerte og kråse ind i den. Brun den på alle sider i smør i en stegegryde. Kom lidt vand ved og lad den stege45-60 minutter til den er meget mør. Tag kyllingen op og hold den varm. Kog evt saucen lidt ind evt med sky og/eller fløde. Smag evt. til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 88957 gange,
og udskrevet 1216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer hanna - 2017-06-14 17:15:06 et 5 tal, når det er en økologisk kylling |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne