Gammeldags stegt kylling med skilt sauce

Gammeldags stegt kylling med skilt sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Gammeldags stegt kylling med skilt sauce, billede 4 Gammeldags stegt kylling med skilt sauce, billede 1 Gammeldags stegt kylling med skilt sauce, billede 2 Gammeldags stegt kylling med skilt sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kg.kylling
1 bdt.persille
 salt
 peber
75 g.smør
 evt sky eller ca. 2 dl piskefløde
 
 
Opskrift:
Skyl persille grundigt. Tag indmaden ud af kyllingen og rens så indmaden for fedt, årestammer, sener mv.

Krydr kyllingen ind -og udvendigt med salt og peber. Prop persille, lever, hjerte og kråse ind i den.

Brun den på alle sider i smør i en stegegryde. Kom lidt vand ved og lad den stege45-60 minutter til den er meget mør.

Tag kyllingen op og hold den varm. Kog evt saucen lidt ind evt med sky og/eller fløde. Smag evt. til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 88957 gange,
og udskrevet 1216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-14 17:15:06
et 5 tal, når det er en økologisk kylling