Grønne tomater stegte
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle de tørre ingredienser i en skål og lav en fordybning i midten. Pisk æg og mælk sammen i en anden skål og hæld det ned i fordybningen. Rør dejen sammen.
Skær tomater i tykke skiver (½-1 cm). Varm en pande op med ca. ½ cm olie. Dyp tomatskiverne i dejen og steg dem i olien ca. 1 minut på hver side. Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir før de serveres. Server som hovedret med nye kartofler som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 123300 gange,
og udskrevet 3539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (50 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2017-02-03 08:40:12 kan stegte grønne tomater fryses Annette - 2012-10-23 16:35:50 Det er bare en god måde at bruge de grønne tomater fra drivhuset. Og så er de ovenikøbet gode. mia - 2009-08-30 11:28:44 Det er bare guf med grønne tomater. dorte - 2005-01-01 01:01:01 Kan stegte tomater fryses Bente - 2005-01-01 01:01:01 Stegte grønne tomater kan med succes laves ved at dobbeltpanere tomaterne og stege dem i olie paa panden Annette - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte frisk basilikum med godt reseultat. Er et dejligt tilbehør. Dejrest kan med succes bruges til blinis. sonja - 2005-01-01 01:01:01 det er et spændende tilbehør Kåre - 2005-01-01 01:01:01 Kan godt drille, men smager udmærket som tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne