Spansk grydesteg

Spansk grydesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.oksetyksteg
0.75 dl.smuttede og finthakkede mandler
1.66 dl.udstenede og finthakkede grønne oliven
1 tsk.stødt kanel
1 spsk.olivenolie
2.5 dl.rødvin
2.5 dl.oksebouillon
2 spsk.tomatpuré
 
Opskrift:
Puds kødet for fedt. Skær med en lille skarp kniv lommer i kødet. Bland mandler, oliven og kanel i en skål. Fordel mandelfyldet i kødlommerne og pres det godt ind med en ske. Snør stegen.

Opvarm olien i en gryde. Brun stegen ved god varme på alle sider 3-4 minutter. Rør vin, bouillon og tomatpuré sammen og hæld det ved. Bring det langsomt i kog og lad stegen simre ca. 1½ time eller til kødet er mørt.
Tag stegen op, dæk den med alufolie og hold den varm, mens saucen tilberedes. Bring væsken i kog og lad den koge ind uden låg i 10 minutter.

Server kødet i tykker skiver med sauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 28931 gange,
og udskrevet 725 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-20 12:48:57
Jeg syntes at det smagte godt men min mand var ikke så begejstret.

  -   2007-10-12 15:53:24
Virkelig lækkert;-) Super til tema aften på spansk:-)