Spansk grydesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Puds kødet for fedt. Skær med en lille skarp kniv lommer i kødet. Bland mandler, oliven og kanel i en skål. Fordel mandelfyldet i kødlommerne og pres det godt ind med en ske. Snør stegen.
Opvarm olien i en gryde. Brun stegen ved god varme på alle sider 3-4 minutter. Rør vin, bouillon og tomatpuré sammen og hæld det ved. Bring det langsomt i kog og lad stegen simre ca. 1½ time eller til kødet er mørt. Tag stegen op, dæk den med alufolie og hold den varm, mens saucen tilberedes. Bring væsken i kog og lad den koge ind uden låg i 10 minutter. Server kødet i tykker skiver med sauce til. |
|
Opskriften er vist 28930 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli. - 2010-01-20 12:48:57 Jeg syntes at det smagte godt men min mand var ikke så begejstret. Anja - 2007-10-12 15:53:24 Virkelig lækkert;-) Super til tema aften på spansk:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne