Grønne tomater, sursyltede
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomaterne vaskes, og prikkes dybt med en gaffel. Tomaterne lægges herefter i eddiken som varmes op. Salt og sukker røres i. Tomaterne koges i ca. 3 minutter og lægges herefter i krukker.
Perleløgene dækkes med kogende vand, pilles. Perleløgene koges i lagen i 5 minutter, sammen hvidløg, dild og skrabet, skiveskåret peberrod. Løg, dild og peberrod tages og med en hulske og lægges ned til tomaterne. Lagen koges ind i ca. 15 minutter. Atamon tilsættes. Lagen hældes i krukken, der bindes til med det samme. |
|
Opskriften er vist 70761 gange,
og udskrevet 2391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-05 14:17:39 Opskriften er en afskrift fra Den gønne syltebog udgivet af Tørslevs Husmoder Service |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne