Pølsehorn med ymer
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Vandet lunes og gæren udrøres heri. Smeltet margarinen tilsættes sammen med ymer. Æg røres i og mel tilsættes til dejen er jævn og smidig. Dejen hæver ½ times tid. Dejen æltes igen. Del den gerne i flere dele, så er det lettere at arbejde med det. Rul dejen ud i en flad firkant og skær firkanten i stykker på ca. 10*10 cm. Læg en ½ pølse på hver firkant og pak pølsen ind, så den dækkes helt. Man kan også rulle dejen ud i cirkler, skære dem over som pizzastykker og sno hvert dejstykke rundt om hver sin pølse, så den stikker ud i enden. Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve ca. 15 min. Bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 min Variation: Tilsæt ketchup inden dejen rulles om pølsen. Eller læg ½ skive ost rundt om pølsen. |
|
Opskriften er vist 61249 gange,
og udskrevet 1994 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Thode - 2013-07-03 15:35:30 Bedre pølsehorn findes ikke, de bliver lavet igen og igen Heidi - 2012-06-15 15:53:16 Nu prøver jeg dem. Man kan altid bruge pølsehorn under eksamenslæsningen. Har lavet 2 portioner, så er spændt på hvor mange der bliver Pia - 2011-08-09 21:03:06 Gode pølsehorn, jeg havde kun 8 pølser så jeg lavede pizzasnegle af resten af dejen, de blev også gode. 1-2 tsk salt i dejen er anbefalelsesværdigt. anonym - 2011-04-16 12:53:35 kan de fryses inden man bager dem enligfar til 3 - 2009-10-10 18:30:46 hold da op dem kunne jeg finde ud af at lave:) det er bare super opskrift Helle - 2009-09-18 12:45:04 Super gode. Jeg fik 27 stk. (9 pølser delt i 3 stykker). Jeg puttede også salt i dejen, og jeg synes ikke, det var for meget gær. marlene - 2009-07-29 11:32:03 der bliver 32 stk. super gode marian - 2008-07-04 14:52:59 gode men for meget gær Tanja - 2008-04-14 19:27:35 Rigitg gode, jeg putter noget salt i, det giver lidt mere smag. jannie - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange bliver der af en potion camilla - 2005-01-01 01:01:01 super duper Lene - 2005-01-01 01:01:01 De er supergoe! Og egner sig rigtig godt til frysning Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig gode! pia - 2005-01-01 01:01:01 super pølsehorn ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne