Perlehøns i fløde
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Indsendt : Red : |
|
|
Perlehønsene brunes i smørret i en gryde over stærk varme (pas på at smørret ikke bliver brændt). Vend og drej dem med to skeer for at skåne skindet. Når de er pænt brune hældes cognac over, og der drysses med lidt salt. Samtidig skrues helt ned for varmen og lever, hjerte og kråse kommes ved. Låget lægges på og det hele steger mørt på ca. 1 1/2 time. Derpå tages fuglen op og holdes varm. Saucen sies, fløden hældes i og man koger det lidt ind. Rør creme fraiche i, lad det koge lidt op og smag til med salt, evt. lidt mere cognac og portvin,
men ikke for meget. En lille dåse trøfler kan hakkes groft og kommes ved sammen med væden.
Tilbehør: Serveres med kartoffelskiver eller både, samt frisk salat. |
|
Opskriften er vist 13868 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne