Perlehøns i fløde

Perlehøns i fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 perlehøns
100 g.smør
1 stort glas cognac
3 dl.piskefløde
5 dl.creme fraiche
 salt
 evt. 1 glas portvin
 
Opskrift:
Perlehønsene brunes i smørret i en gryde over stærk varme (pas på at smørret ikke bliver brændt). Vend og drej dem med to skeer for at skåne skindet. Når de er pænt brune hældes cognac over, og der drysses med lidt salt. Samtidig skrues helt ned for varmen og lever, hjerte og kråse kommes ved. Låget lægges på og det hele steger mørt på ca. 1 1/2 time. Derpå tages fuglen op og holdes varm. Saucen sies, fløden hældes i og man koger det lidt ind. Rør creme fraiche i, lad det koge lidt op og smag til med salt, evt. lidt mere cognac og portvin, men ikke for meget. En lille dåse trøfler kan hakkes groft og kommes ved sammen med væden.

Tilbehør:
Serveres med kartoffelskiver eller både, samt frisk salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13868 gange,
og udskrevet 452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu