Civapcici (Grilstegte okse- eller fårekødsruller)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Jugoslavien Indsendt : |
|
|
Hvidløget knuses og steges i fedtet sammen med finthakket løg. Det hele kommes i en skål og blandes med kødet, æggehviden (pisket), salt og paprika. Dejen æltes grundigt og hakkes endnu én gang. Cevapcici bliver endnu mere velsmagende, når man ælter dejen flere gange og lade den gå gennem kødmaskinen. Sidste gang laver man ved hjælp af en lille tragt, der anbringes på kødmaskinen, de små.
Cevapcici: Kødruller på ca. 4 cm. længde og 2 cm. tykkelse. Disse kan dog også laves med hånden. Bollerne kan sættes på spid, men det er langt almindeligere at lægge dem på grillristeren. Evt. kan de steges på panden, men så må de vendes ekstra hyppigt. I øvrigt steges bollerne ca. et kvarter på grillristeren, idet de jævnlig vendes. De færdige cevapcici serveres med finthakkede løg, og man beregner i almindelighed 10 stykker pr. person. |
|
Opskriften er vist 20064 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer hmm - 2007-10-25 09:26:41 det skal jeg smag!! iben - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal æggehviderne helle - 2005-01-01 01:01:01 kaldt pølse frikadelle anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er verdens beste rart |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne