Civapcici (Grilstegte okse- eller fårekødsruller)

Civapcici (Grilstegte okse- eller fårekødsruller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Jugoslavien

JugoslavienIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.oksekød el. fårekød (eller halvt af hvert)
1 spsk.fedt
1 fedhvidløg
1 æggehvide
 salt
 paprika
 finthakkede løg efter behag
 
Opskrift:
Hvidløget knuses og steges i fedtet sammen med finthakket løg. Det hele kommes i en skål og blandes med kødet, æggehviden (pisket), salt og paprika. Dejen æltes grundigt og hakkes endnu én gang. Cevapcici bliver endnu mere velsmagende, når man ælter dejen flere gange og lade den gå gennem kødmaskinen. Sidste gang laver man ved hjælp af en lille tragt, der anbringes på kødmaskinen, de små.

Cevapcici:
Kødruller på ca. 4 cm. længde og 2 cm. tykkelse. Disse kan dog også laves med hånden. Bollerne kan sættes på spid, men det er langt almindeligere at lægge dem på grillristeren. Evt. kan de steges på panden, men så må de vendes ekstra hyppigt. I øvrigt steges bollerne ca. et kvarter på grillristeren, idet de jævnlig vendes.

De færdige cevapcici serveres med finthakkede løg, og man beregner i almindelighed 10 stykker pr. person.





karakterer:
Opskriften er vist 20064 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-25 09:26:41
det skal jeg smag!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad skal æggehviderne

  -   2005-01-01 01:01:01
kaldt pølse frikadelle

  -   2005-01-01 01:01:01
det er verdens beste rart