Aubergine Kebab
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød, hakket løg og persille, tomatpure og krydderier æltes grundigt sammen og formes som bøffer.
Kartoflerne skrælles og skæres sammen med auberginen i skiver og lægges lavis i et smurt ildfast fad. Bøfferne lægges ovenpå. Bages ved 200 grader grader C. alm. ovn i 1 time. Serveres med ris og salat. |
|
Opskriften er vist 61521 gange,
og udskrevet 953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer BetinaD - 2011-10-15 18:23:08 Kartofler & aubergine bør også krydres med løg, hvidløg, persille, paprika, salt & peber (også gerne f.eks. spidskommen,koriander og ... i både bøf og kartofler). Man kan med fordel vente med at lægge bøfferne på kartoflerne til efter 1/2 times stegning, så bliver de ikke så tørre. Serveres med salat og evt. brød - kan ikke se, hvad ris har at gøre i denne ret. Hc.greve - 2010-10-21 21:33:13 Denne opskrift vil jeg afprøve, for det lyder dejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne