Bøffer med flødekogte tomater og hasselnøddepesto

Bøffer med flødekogte tomater og hasselnøddepesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer af oksefilet
 Olivenolie
 
4 tomater
 Olivenolie
0.5 dl.rødvinseddike
3 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
50 g.hasselnødder
1 pottefrisk basilikum
2 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
50 g.frisk parmesanost
 Salt
 peber
 
 Pasta
 
1 squash
 Smør
1 usprøjtet citron
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Flødekogte tomater:
Rids et kryds i hver af toma-terne og kom dem i spilkog-ende vand. Når skallen løsner sig (efter ca. 1 min.), fiskes tomaterne op, kommes i koldt vand og flås forsigtigt. Skær tomaterne i kvarte og brun dem i olivenolie. Hæld eddiken ved og lad den koge næsten helt væk. Tilsæt fløden og lad saucen koge, til den tykner. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Pesto:
Nødder, basilikum, olie og hvidløg blendes, til pestoen er jævn. Osten rives fint og vendes i. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Squash med citron: Skær squashen i grove stykker og steg dem i smør. Tilsæt saft og skal af citronen, kog godt igennem og smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Bøffer: Steg bøfferne ved høj varme ca. 3 min. på hver side. Pastaen koges efter anvisningen på pakken.





karakterer:
Opskriften er vist 14211 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu