Chorba (Marokko)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i meget små og tynde skiver.
Svits kød og løg i olie i en gryde, til det er brunt. Tilsæt halvdlen af koriander, vand, salt, peber, paprika, mynte og bulgur. Rør tomatpureen sammen med 1 spsk. vand og kom det i gryden. Lad suppen koge for svag varme i ca 50 minutter. Smag suppen til med salt og peber og kom reste af korianderen ved lige inden servering. Server suppen rygende varm med brød og citronbåde |
|
Opskriften er vist 26901 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (42 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2005-01-01 01:01:01 efter min menig er den bare god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne