Chorba (Marokko)

Chorba (Marokko), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.lammebov
2 spsk.olivenolie
0.5 finthakket løg
0.25 dl.friskhakket koriander
4 dl.vand
 salt
 peber
1 knsp.paprika
1 spsk.hakket frisk mynte
35 g.bulgur
0.5 tsk.Tomatpure, koncentreret
 
Opskrift:
Skær kødet i meget små og tynde skiver.

Svits kød og løg i olie i en gryde, til det er brunt.

Tilsæt halvdlen af koriander, vand, salt, peber, paprika, mynte og bulgur.

Rør tomatpureen sammen med 1 spsk. vand og kom det i gryden.

Lad suppen koge for svag varme i ca 50 minutter.

Smag suppen til med salt og peber og kom reste af korianderen ved lige inden servering.

Server suppen rygende varm med brød og citronbåde





karakterer:
Opskriften er vist 26815 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
efter min menig er den bare god