Pølsehorn uden mælk

Pølsehorn uden mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pølsehorn uden mælk, billede 4 Pølsehorn uden mælk, billede 1 Pølsehorn uden mælk, billede 2 Pølsehorn uden mælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.vand
25 g.gær
200 g.grahamsmel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 spsk.olie
500 g.hvedemel
10 mælkefrie pølser (gomans hot dog / Robert kyllinge cocktailpølser / kyllinge minipølser.)
 
 
Opskrift:
Dejen hæver som en almindelig gærdej i 45 minutter.

Deles i tre dele, der hver formes som en kugle og rulles ud til en rund plade ca. 30 cm i diameter. Pladen skæres i 8 trekanter.

Hver pølser skæres i 2-3 stykker, der hver lægges på den brede ende af trekanten, som så rulles ind mod spidsen. Placeres på bageplade med spidsen nedad. Efterhæver i 15 minutter.

Pensles med vand og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 72692 gange,
og udskrevet 1211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (85 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-22 12:55:11
De ser lækre ud dem vil jeg prøve at bage til min søn skal på skitur med hans klasse point vil komme senere:)

  -   2012-02-25 19:10:53
God opskrift skiftede grahamsmel ud med havregryn... Ikke nogen dårlig ide ummm ummm mummms....

  -   2011-01-15 00:03:24
glæder mig til at prøve da min datter har mælkeallegi :)

  -   2010-05-02 16:54:38
SUPER lækker opskrift... Faldte i virkelig god jord hos både børn og voksne... de er nu også blevet taget i brug til manden når han tager på øvelse i oksbøl...

  -   2010-03-20 20:15:56
Rigtig lækre, men dejen er noget klistret og ikke så nem at arbejde med. Det kan også være at det bare er mig der ikke har gjort det helt rigtigt, det var første gang jeg bagte :D

  -   2009-01-25 17:09:39
Det ville da være dumt at undvære grahamsmel da det er det som giver dem fylde og fibre. Jeg tilsatte en da noget fuldkorns hvedemel i stedet for noget hvedemel (ca 200 g), men jeg ved ikke helt hvormeget hvedemel jeg så bruget da jeg ikke vejet det af. Jeg undlod også sukker. Børne var vilde med dem. Brugte noget af dejen til pizza snegle de var også gode.

  -   2009-01-18 14:51:04
de ser mumse lækre ud man får en lyst til at bage dem og vi har bagt dem og de smager himmelsk

  -   2008-10-09 20:14:17
De er super gode, en rigtig lækker dej. Jeg havde dem med på en træningslejer og de skulle have varet alle 4 dage. Men de var væk den første:-)

  -   2007-10-29 16:32:14
Grahamsmel kan undlades og istedet bruges samme mængde hvedemel