Gulerodsmuffins
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør All-Bran Plus og skummetmælk sammen i en stor røreskål og lad det stå i 10 min.
De tørre ingredienser blandes i en anden skål. Rør æg og olie i skålen med All-Bran Plus. Tilsæt de tørre ingredienser og den revne gulerod. Rør dejen, til den er jævn. Fyld dejen i muffin papirindsatse eller smurte muffinsforme og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af på en rist under et viskestykke. Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 74300 gange,
og udskrevet 1047 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Djaggi Doulton - 2014-08-13 23:33:45 Kan man bage dem med hele gulerødder? Glyv - 2013-12-02 15:13:29 Hvor mange glyver er opskriften beregnet til? Bitten - 2013-11-11 21:08:39 Kan man komme chicken nuggets på toppen? Wooden Pie - 2013-10-21 23:19:12 Kan man tilsætte oksekød i stedet for mel? anonym - 2012-09-11 17:11:10 Kan man godt lave dem uden All-bran Plus?. Per - 2011-09-30 19:31:38 All-Bran plus er et morgenmadsprodukt beregnet som drys på f.eks. ymer, meget fiberholdigt. Muffinsne bliver desværre meget brødagtigt, mere brød en kage efter min mening. anonym - 2010-09-20 12:37:09 Hvad er All-bran Plus? kasper - 2009-08-07 13:31:38 jeg synes de bliver lidt tøre,men med lidt mælk er de super lækere Marie - 2007-02-24 16:17:11 De smager rigtig godt. Men hæver ikke ret meget. Fyld derfor dejen næsten op til kanten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne