Gulerodsmuffins

Gulerodsmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gulerodsmuffins, billede 4 Gulerodsmuffins, billede 1 Gulerodsmuffins, billede 2 Gulerodsmuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl.All-Bran Plus
 dl.skummetmælk
 dl.hvedemel
1 dl.sukker
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
 tsk.vanillesukker
1 dl.fintrevet gulerod
1 æg
½ dl.olie (vindruekerne el. majs)
 
 
Opskrift:
Rør All-Bran Plus og skummetmælk sammen i en stor røreskål og lad det stå i 10 min.

De tørre ingredienser blandes i en anden skål. Rør æg og olie i skålen med All-Bran Plus. Tilsæt de tørre ingredienser og den revne gulerod. Rør dejen, til den er jævn.

Fyld dejen i muffin papirindsatse eller smurte muffinsforme og bag dem midt i ovnen.

Lad dem køle af på en rist under et viskestykke.

Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodsmuffins

karakterer:
Opskriften er vist 74300 gange,
og udskrevet 1047 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-13 23:33:45
Kan man bage dem med hele gulerødder?

  -   2013-12-02 15:13:29
Hvor mange glyver er opskriften beregnet til?

  -   2013-11-11 21:08:39
Kan man komme chicken nuggets på toppen?

  -   2013-10-21 23:19:12
Kan man tilsætte oksekød i stedet for mel?

  -   2012-09-11 17:11:10
Kan man godt lave dem uden All-bran Plus?.

  -   2011-09-30 19:31:38
All-Bran plus er et morgenmadsprodukt beregnet som drys på f.eks. ymer, meget fiberholdigt. Muffinsne bliver desværre meget brødagtigt, mere brød en kage efter min mening.

  -   2010-09-20 12:37:09
Hvad er All-bran Plus?

  -   2009-08-07 13:31:38
jeg synes de bliver lidt tøre,men med lidt mælk er de super lækere

  -   2007-02-24 16:17:11
De smager rigtig godt. Men hæver ikke ret meget. Fyld derfor dejen næsten op til kanten.