Bouillonkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Hakket løg, fin brunoise af gulerødder og porrer dampes i smør, tilsættes tykke skiver rå kartofler, krydres med salt og peber, påhældes bouillon, så kartoflerne netop dækkes. Kartoflerne simrer under låg til de er møre. Ved anretning tilsættes hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 25317 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mille - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange er det her til og hvor mange ingredienser skal man havde f.ske hvor mange kartofler ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne