Basilikumkartofler med tomat og squash
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler, squash og tomat skæres i skiver og lægges lagvis i et smurt ovnfast fad. Drys med salt, peber og basilikum mellem lagene. Hæld olien over.
Sæt fadet i en 180 grader C. alm. ovn 45 minutter til kartoflerne er møre. |
|
Opskriften er vist 74127 gange,
og udskrevet 1849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne A - 2014-08-25 19:45:22 Smager godt, men pas på, for i ingredienserne stå der, at der skal bruges 800 g kartoffelmel (passer ikke) Hanne. - 2013-06-04 16:58:42 Det lyder lækkert nok, men i mener vel 800g kartofler og ikke 800g kartoffelmel som i skriver i opskriften :-) anonym - 2011-10-04 15:41:41 rigtig lækkert... syntes dog at 2,5dl olie er liiiiiiiiige i overkanten... næstegang kan man vist nøjes med 1 dl eller mindre... saften fra squash og tomater vil give nok væde i sig selv, så olien skal vist bare tilføjes for smagens skyld og der kan mindre vist godt gøre det... vores aftensmad svømmede jo i olie!!! Ina - 2008-09-01 13:04:38 Lyder spændende, skal prøves - måske med en hakkebøf til Birgitte - 2005-01-01 01:01:01 Meget fin anonym - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god ret til en rest kød, frikadeller, skinde eller steg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne