Pommes Bateaux (stegte kartoffelbåde)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Find helst nogle større kartofler faste kartofler, ikke nødvendigvis bagekartofler. Skræl kartoflerne, skær dem i både og dup dem med noget vandsugende (papir/et rent viskestykke) til de er tørre. Sæt en gryde vand over og kom 1/2 -1 tsk salt i og kog kartoffelbådene i 2-4 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dampe lidt tørre igen. Tag en pande, kom smør på den og steg ved svag varme kartoffelbådene brune og møre på alle sider. Vend jævnligt kartoflerne på panden. Lige inden servering kværnes lidt fint salt hen over kartoflerne.
|
|
Opskriften er vist 15037 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne