Pomme duchesse
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, ca. 20 min., hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne igennem en sigte, og rør med æggeblommer og smør. Smag til med salt og peber og fyld i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt massen ud på bagepapir i små toppe, Pensl med æggeblomme og bag i 10 min. ved 225 grader, til de er gyldenbrune.
Servering: Kan også sprøjtes ud i en ring på et ildfast fad, (eller tallerken)og serveres med "bøffen" i midten. Tips: Rettens navn refererer til datteren af The 5th Duke of Gordon, the Duchess of Bedford, der eksperimenterede med kartoffelretter på godset Glenfeshie Estate sammen med sin elsker, den berømte engelske kunstner Sir Edv. Landseer. |
|
Opskriften er vist 16795 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-30 16:59:31 Kan man også komme bacon i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne