Pommes Dauphine
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Vand og smør koges op og mel tilsættes. Det tages fra varmen og æg tilsættes enkeltvis under omrøring.
Kartoffelpuréen tilsættes. Dejen formes til kugler og friteres i rigeligt vindruekerneolie til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 31359 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer michael rommedhal - 2014-05-08 13:42:15 Hvilken Kartoffelpuré...??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne