Pommes Dauphine
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og koges møre uden salt.
Presse til pure gennem en kartoffelpresse.
Vand og smør koges op og mel tilsættes. Det tages fra varmen og æg tilsættes enkeltvis under omrøring. Kartoffelpuréen tilsættes. Dejen formes til kugler og friteres i rigeligt olie til de er gyldne. Tips: Kan formes i hånden når dejen er kølet lidt af, men det kan også gøres med en ske eller sprøjtepose. Sørg for at olien er godt varm, ellers smuldre kuglerne. |
|
|
Opskriften er vist 32290 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne