Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær 4 både af citronen. Pres 4 spsk citronsaft af resten af citronen.
Skær agurk og tomat i små tern og blomkål i helt små buketter. Rens chilien for stilk, kerner og mellemvægge og hak den fint. Bland agurk, tomat, blomkål, chili, olivenolie og 2 spsk citronsaft sammen i en skål. Smag til med salt. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm olien på en pande. Steg citronbådene ca. 1 minut på hver side. Tag citronbådene af panden. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på panden ved kraftig varme. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr med salt. Smag risene til med fintklippet purløg, citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 36829 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne