Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 112585 gange,
og udskrevet 3293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer brumbasse50 - 2011-01-27 20:11:56 Kanon lækker ret.Jeg erstattede dog smørret med Flydende Becel med olivenolie og fik alligevel et perfekt resultat. C. Larsen - 2009-11-14 13:51:54 pastasauce lam æaves ,eget æettere- Æav em bechamel-souce og tilsæt de kogte pastaer, tølføj salt og de krydderier man kan li. F.eks. en anelse af chilli, forårsløg og måske lidt ingefær. Så får du en perfekt pasta/skruer sovs, og bland det hele sammen til allersidst. anonym - 2009-08-01 21:21:08 Synes 25 gram smør er meget, når retten står under fedtfattige opskrifter. Snitzlerne kan sagtens stege i en lille smule olivenolie i stedet for Per - 2007-12-09 12:56:35 Vi tilsatte ca 2 dl. hvidvin til pastasaucen, men der blev alligevel ikke meget væde ud af det. Hjalte - 2005-01-01 01:01:01 mmmm. det smager godt og så er det let at lave Brian og Palle´s Forskningskøkken - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god ret, krydret som ægte Cajun mad skal være. Det skal dog nævnes at det er godt at tilføje lidt pastasovs til saucen for at give den mere "saucet" konsistens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne