Skinkeschnitzler med paprikasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.
Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.
Servér med ris og broccoli.
|
|
Opskriften er vist 17650 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-01 16:01:15 Sovsen er Himmelsk! Så lækkert! kryster - 2005-01-01 01:01:01 sovsen bliver en anelse stærk,men smag og behag,ellers er den opskrift ok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne