Cajun skinkeschnitzler med blandede bønner
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg de tørrede bønner i rigeligt koldt vand 10-12 timer i køleskab - hver slags for sig.
Kog dem i to gryder med frisk koldt vand, hvidløgsfed, halve løg, 1 laurblad i hver gryde og salt. Lad dem koge til de er møre - ca. 45 minutter - se pakkens anvisninger. Hæld bønner i en sigte. Skær hvert rødløg i 4-5 skiver, sæt evt. en tandstikker i hver skive for at holde ringene sammen. Varm sherryen og opløs sukkeret heri. Hæld marinaden over løgskiverne. Lad dem trække i 20 minutter - Vend evt. løgene efter 10 minutter. Tag løgene op steg dem på en varm teflonpande ved middel varme i alt ca. 6 minutter. Læg dem i et fad og hæld marinaden over igen. Rens de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand 3-4 minutter. Vend de tre slags bønner med olie og vineddike. Smag til med salt og peber og servér dem varme, lune eller kolde. Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys schnitzlerne med Cajun-krydderiet. Varm olien på panden ved kraftig varme og brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side til de er netop gennemstegte. Tips: Cajunkrydderiet kan blandes hjemme. 2½ tsk paprika, edelsüss 2 tsk fint salt 2 tsk hvidløgspulver 1 tsk stødt sort peber 1 tsk cayenne-peber 1 tsk tørret oregano (hak det evt. helt fint) 1 tsk tørret timian (hak det evt. helt fint) |
|
Opskriften er vist 100659 gange,
og udskrevet 8747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-26 12:53:32 Hej Jeg har ikke sherryvineddiken og syntes det er dumt at købe en flaske når jeg ikke ved om jeg kan lide det. Kan man bruge balsamico evt? Hanne - 2011-03-14 15:17:01 Vi er ikke så glade for bønner, har I et andet forslag til tibehør? Per - 2008-09-20 20:29:05 Det kan godt være at bønnerne skal koge lidt længere, men prøv at mærk efter inden du hælder vandet fra. Du kan jo selvfølgelig også bruge bønner fra dåse, så skal de blot skylles af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne