Skinkeschnitzler med forårsgrønt
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne.
Skær gulerødder og squash i skrå skiver. Varm bouillonen op i en gryde, tilsæt gulerødder og lad dem småkoge 2-3 minutter under låg. Kom squash, tørrede tomater i små tern og vineddike i gryden. Koges uden låg ca. 5 minutter til grøntsagerne stadig er lidt sprøde. Hæld væden fra grøntsagerne. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½- 2 minutter på hver side. Skær flødeosten i skiver, og fordel dem på schnitzlerne. |
|
Opskriften er vist 29084 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne