Panerede skinkeschnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Schnitzlerne dyppes først i det sammenpisket æg og derefter drysses de med mandelflager. Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i brunet margarine. Kødet tages af panden.
Bouillon og ost varmes herefter op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges igennem og smages til med peber. Serveres med pasta og dampede grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 65435 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Gilberg - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig, nem og velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne