Panerede skinkeschnitzler

Panerede skinkeschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Panerede skinkeschnitzler, billede 4 Panerede skinkeschnitzler, billede 1 Panerede skinkeschnitzler, billede 2 Panerede skinkeschnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
1 æg
50 g.mandelflager
1 tsk.salt
 peber
15 g.margarine til stegning
 
 Sauce:
3 dl.Grøntsagsbouillon
80 g.hvidløgsost (f.eks. Tartara)
2 tsk.majsstivelse
 peber
 
 Pynt:
 Evt.persille
 
Opskrift:
Schnitzlerne dyppes først i det sammenpisket æg og derefter drysses de med mandelflager. Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i brunet margarine. Kødet tages af panden.

Bouillon og ost varmes herefter op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges igennem og smages til med peber.

Serveres med pasta og dampede grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 65684 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hurtig, nem og velsmagende